WINTERWANDELING TUSSEN KERST EN NIEUWJAAR op zaterdag 28 DECEMBER
aanmelden via onderstaand aanmeldformulier

Net als in 2018 organiseert Sibelco Parkstad ook dit jaar een Winterwandeling tussen Kerst en Nieuwjaar. Op zaterdag 28 december kan tussen 10:00 en 16:00 uur gewandeld worden bij de Zuidplas. Ook kunnen de wandelaars een kijkje nemen nabij de Middenplas (de Middenplas is op 28 december echter niet ‘toegankelijk’). U kunt op 28 december wandelen op eigen gelegenheid of met onze twee natuurgidsen Paul Arends en Sjef Silvertand.

Zaterdag 28 december wordt hoe dan ook een gezellig uitje voor jong & oud, midden in de natuur. En omdat december de feestmaand is, trakteert Sibelco de bezoekers/wandelaars op warme chocomel, glühwein en kerstbrood.

Hoe kom ik bij de Zuidplas? Er zijn drie ingangen.
Heideveldweg/Heksenberg: wandel/fietspad, dus alleen voor wandelaars en fietsers, verboden voor auto’s.
Koolkoelenweg 40, 6414 XP Heerlen: ook wel bekend als de ’oude ingang Sibelco’ nabij Heksenberg; parkeergelegenheid in directe omgeving.
Tiegelstraat 1, 6414 XN Heerlen: de huidige hoofdingang van Sibelco bij rotonde Euregioweg/Palemig; via het zogeheten ‘visserspoortje’ (staat aangegeven) wandelt u naar de Zuidplas. Bij de Tiegelstraat 1 is beperkte parkeergelegenheid.

AANMELDEN WINTERWANDELING IS VERPLICHT!
U wilt deelnemen aan de Winterwandeling op 28 december 2019? Meld u zich dan zo snel mogelijk aan (dat is verplicht) via onderstaand aanmeldformulier.
Het maximale aantal wandelaars op 28 december is 300 (vol is vol).

Voor meer informatie over de wandelmogelijkheden bij de Zuidplas:
www.natuurlijkparkstad.eu

AANMELDEN WINTERWANDELING ZATERDAG 28 DECEMBER